10 sfaturi de machiaj pentru a arata natural pe tot parcursul zilei

Un ghid practic cu sfaturi, care este ideal pentru includerea în subprogram și arate în mod natural în timpul zilei, un pic de machiaj. De la produse până la mister, și pentru toate vârstele.

Un ghid practic cu sfaturi

foto31Hidratare: piele-este de 50% de machiaj. Dacă nu va hidrateaza, toate etapele și următoarele tehnici vor fi inutile. Chiar înainte de a se gândească la modul de aplicare a machiajului, un moment ideal pentru hidratarla, atunci când pielea este umedă, după curățare cu ajutorul tonica sau apa de micelii în conformitate cu nevoile fiecărei persoane.

Corector ideal: La diferite etape de viață, este important să se ceară sfatul despre ce fel de produse și metode de a ajuta pentru a îmbunătăți aspectul nostru. Cu ani de defecte sunt marcate mai mult și corector dens, puteți să acorde o atenție la comandă, de exprimare. Prin urmare, este mai bine să alegeți o versiune cu lichid. Pentru roseata sau mici defecte, se pot utiliza formule clic-pen, care sunt super de metode de la punerea lor în aplicare.

Ideal: Pentru a arata foarte natural și proaspăt în timpul zilei, este mai bine să opteze pentru bine baza de ușor și se aplică numai în zonele pe care doriți să corecteze sau având orice roșeață sau manchita. De obicei apar aceste probleme în zona dumneavoastră cachetes, pere sau aripioare, nas. Secret. Pentru finisaje naturale, se aplică o fundație cu degetele în formă de macarale.

Pentru a instala: într-o zi, mai practic de a folosi pulbere, transparent, fără culoare și se aplică numai în zonele cu tendință la pantofi, altfel pielea va fi acoperire foarte grea, strălucitoare și nefiresc.

Întotdeauna îngrijite: sprancene ar trebui să fie bine depiladas. Pentru a da forma, este de dorit pentru a beneficia de serviciile de specialiști, pentru a stabili un model de urmat, pe care o putem apoi continua cu noi înșine ca un ghid general, prin extragerea pelitos că acesta va fi lansat. Timp să le facă, selectați stilou conceput pentru sprancene ton cât mai aproape de culoarea sprâncenelor, și niciodată nu folosi creion de ochi, va arata bogat și nefiresc.

De a recurge la arqueador genele: Deși, uneori, un pic înfricoșător, arqueador genelor se poate realiza minuni. În special, pentru femeile de peste 35 de ani, deoarece cu ani de genele nivela. Sfat potrivit pentru orice fel de public: puteți utiliza arqueador chiar și fără rimel.

Este folosit pentru contur ochi ton de maro: maro inchis are același efect vizual, că negru conturate, dar arata mult mai natural. Dă intensitate, dar este mult mai complexă și delicată. Mai bine aplica-l pe linia genelor, de la început și până la sfârșit cu un accident vascular cerebral.

Nu fi descurajat satin texturi, care aduc lumina pe fata: Datorită o mare varietate de produse, care există astăzi pe piață, putem da o tentă modernă pielii cu utilizarea de satin texturi, cum să fie, umbra tije-gunoieri în pleoapelor și creme sau panouri cu o luminozitate mai mare pomeți, pentru a da lumina în zonă. Dacă există o mulțime de riduri, pentru a evita acest ultim pas.

foto32

Genele în funcție de vârstă: genele reduc pe măsura înaintării în vârstă, de aceea este nevoie de rimel, volumul acestora. Dar trebuie să fie atenți, pentru că în unele cazuri este prea severă și poate duce la faptul că filele nu suporta greutatea, iar rezultatul vizual, fie că-fie că se pompează ochi. În acest caz, este mai bine să utilizați o mască, care crește alungirea și definiții. Pentru a face acest lucru, alege o masca cu o perie și subțiri, care le pelitos s-au despărțit.

Buzele: Este o realitate faptul că, pe măsură ce timpul trece, buzele noastre își pierd claritatea marginilor, mai ales buza superioară.

La machiaj în timpul zilei, este mai bine să utilizați nuanțe, care va arăta mai la culoarea naturală a buzelor, în intervalul Cherry și pentru a evita nudes foarte clar dacă avem de-buze subțiri.

Pentru a arata chiar mai proaspăt folosi de hidratare balsam de buze, care pot fi chiar cu sclipici sau satin.