Idei si sfaturi de machiaj pentru a merge la un spectacol în Aprilie 2017

Analizăm și să ne amintim de cele mai bune trucuri și tendințele de primăvară-vară, care nu trebuie să pierdeți timp să se pregătească

Despre spectacol, în luna Aprilie, iar în acest an aveți câteva zile pentru a se bucura și cum, dacă te flamenco, ca în cazul în care nu este ceea ce nu poți înceta să aibă grijă: make-up. Vor fi multe ore, probabil, de căldură, dans, mâncare, băuturi, și doriți pentru a oferi întotdeauna cea mai bună versiune de tine. Și dacă, în plus, puteți merge la moda, de ce nu?

Ne amintim de cele mai bune trucuri și tendințele de primăvară-vară

foto29Avem cele mai bune Trucuri de moda, și oferte, care de-a lungul acestor luni de pregătire pentru această expoziție ne-am dus de publicare. Ideea este că nu a apărut nici o îndoială, de a decide în ceea ce privește make-up. Începând de la cum să aibă grijă de bine cu fata ta până la ultima retușarea genelor. Gata?

Primul pas-este să ne amintim imagini de make-up, care le-am văzut, și analizăm, după ce poarta de flamenco Simof în 2017, dar, de asemenea, mare de oferte, cu LIBERO vom afișa pe două note, una accentul pe machiaj, femeile care se îmbracă în stil flamenco zi, și alta pentru cei care merg pe timp de noapte. Deși, cu siguranță, acest tip de machiaj puteți să-l purta fără costum flamenco.

Aceasta este, de obicei, în noapte, când puteți paria pe ceva ascuțit și riscant, în acest an va fi normal de a găsi fete care vor continua tendința de buze „dark” (tonuri foarte inchise) fard de ochi cu efect de umiditate, clasic Smokey, că niciodată nu reușesc, dar версионные în alte nuanțe, precum și larga de joc cu substrat.

Una dintre cheile de look machiaj ar trebui să fie selectat. Este foarte important ca masca pe care îl utilizați durabilă și de a obține un efect pe care doriți. Una dintre propuneri, care ne tine de a experimenta genelor, de la Sevilla, există deja o mulțime de site-uri specializate în calitate de Eye Beauty sau Vezi, ale căror rezultate sunt impresionante. Dacă bugetul dvs. nu vine, pentru ca acest tratament puteți alege întotdeauna pentru a purta mai multe ireale, în acest articol, ne-a spus cum ai vrut să le purtați.

Un alt pas cheie în dvs. de make-up – linia de ochi sau creion de ochi. O provocare pentru unii, există câteva moduri în care puteți lua și vă vom spune în acest articol tehnicile de bază de a face acest lucru, ca un profesionist. La fel ne pasa de noastre de ruj. Rosu mat-aceasta este una dintre opțiunile pe care le veți putea găsi la târg, este un model clasic, care nu va eșua ca și o rochie neagră. Adevărat, o tendință în ceea ce privește buze se întâmplă pentru un efect mat, indiferent de culoarea pe care o alegeți: de la maro la culoare fuchsia, nuante de coral, corporale sau Bordeaux.

În plus, de a alege forma în care pintarás pe contur pentru ochi, buze și fard de ochi (puteți face propria culoare pentru a lua o decizie), de asemenea, vă puteți îmbunătăți caracteristicile sale datorită cunoscut contouring, jocul de lumină și umbră, cu care obține dvs. fracțiunii înaintează pe primul plan. Kim Kardashian deja de mai mulți ani, fiind un mare ambasador, dar dacă aveți pielea deschisă la culoare, de asemenea, puteți face aceasta tehnica de machiaj, deși se numește strobing și marelui aliat, care are eliluminador. Nu uitați să faceți sprancenele, acum sunt deja populate, deși întotdeauna bine depiladas, evident, și pentru a atinge acest obiectiv, dacă nu atât de natural, există pe piață o mulțime de produse.

foto30

Cel mai important în aplicarea cu corector, fond de ten, fard de obraz, iluminator sau un fard de – a face cu o perie corespunzătoare. Pentru a face acest lucru, am scris un ghid, în care diseccionamos și analizăm fiecare dintre aceste remedii pentru machiaj, astfel încât să știi a le folosi la maximum. Și nu uitați, atunci când terminat de make-up, utilizați una dintre lamelele de ce există pe piață. Având în vedere timpul pe care îl petrece în realitate, întregul ajutor este binevenit, pentru a menține machiaj, cu atât mai mult timp și mai curat, cu atât mai bine.